Vijesti - Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu

 

Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu

Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu Autor: Uprava Zaklade „Marija De Mattias“
Objavljeno: 01. 10. 2018 - 11:09

Zaklada „Marija De Mattias“ je proteklih dana pokrenula novu internet prezentaciju koju možete pogledati na link http://zaklada-mdm.hr/. Stranica nudi informacije o Zakladi, njezinim projektima, vijestima i događanjima vezanim uz rad i projekte Zaklade kao i načinu i mogućnosti kako da pomognete djelovanje Zaklade.

Zaklada je pravna osoba, neprofitna organizacija s humanitarnim i socijalnim usmjerenjem. Osnovana je 2007. godine.Programi i projekti obuhvaćaju integraciju osoba s invaliditetom, pomoć obiteljima u stanju socijalne zaštitne potrebe, stipendije, unapređenje kvalitete života starijih osoba, inicijative i aktivnosti usmjerene potrebi zajednice i pojedinca zauzimanjem za socijalnu pravdu, ozdravljenje i pomirenje - prema lijepom poretku stvari u svijetu.

U ostvarenju ciljeva Zaklada svojim projektima i programima nastoji senzibilizirati širu javnost uvjerena da time doprinosi boljem poretku i odnosima u društvu u kojem dobro ipak ima zadnju riječ. U istom cilju je organizirala humanitarnu prodajnu likovnu izložbu „Za nove mladice“koja je u tijeku. Prihodi od prodaje radova dobivenih donacijom akademskih umjetnika, studenata ALU i likovnih umjetnika amatera namijenjeni su: Centru za odvikavanja od ovisnosti „Marjanovac“, Aleksandrovac, BiH; Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“, Nova Gradiška i stipendistima Zaklade »Marija De Mattias«

Isto tako djelovanje Zaklade možete pomoći kao član - podupiratelj Zaklade „Marija De Mattias“ ili donacijama putem PayPal sustava.

Kako bi se što detaljnije informirali o projektima i radu Zaklade ili kako bi pomogli djelovanju Zaklade svakako posjetite novu web prezentaciju.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 
 
Odgoda susreta

Zbog pandemije koronavirusa COVID-19, svi planirani susreti odgađaju se do daljnjega.

Izdavaštvo

Posvećeni život
Posvećeni život
Cor orans
Cor orans
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Vijesti
Vijesti
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi