Vijesti - Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu

 

Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu

Web prezentacija Zaklade „Marija De Mattias“ u novom ruhu Autor: Uprava Zaklade „Marija De Mattias“
Objavljeno: 01. 10. 2018 - 11:09

Zaklada „Marija De Mattias“ je proteklih dana pokrenula novu internet prezentaciju koju možete pogledati na link http://zaklada-mdm.hr/. Stranica nudi informacije o Zakladi, njezinim projektima, vijestima i događanjima vezanim uz rad i projekte Zaklade kao i načinu i mogućnosti kako da pomognete djelovanje Zaklade.

Zaklada je pravna osoba, neprofitna organizacija s humanitarnim i socijalnim usmjerenjem. Osnovana je 2007. godine.Programi i projekti obuhvaćaju integraciju osoba s invaliditetom, pomoć obiteljima u stanju socijalne zaštitne potrebe, stipendije, unapređenje kvalitete života starijih osoba, inicijative i aktivnosti usmjerene potrebi zajednice i pojedinca zauzimanjem za socijalnu pravdu, ozdravljenje i pomirenje - prema lijepom poretku stvari u svijetu.

U ostvarenju ciljeva Zaklada svojim projektima i programima nastoji senzibilizirati širu javnost uvjerena da time doprinosi boljem poretku i odnosima u društvu u kojem dobro ipak ima zadnju riječ. U istom cilju je organizirala humanitarnu prodajnu likovnu izložbu „Za nove mladice“koja je u tijeku. Prihodi od prodaje radova dobivenih donacijom akademskih umjetnika, studenata ALU i likovnih umjetnika amatera namijenjeni su: Centru za odvikavanja od ovisnosti „Marjanovac“, Aleksandrovac, BiH; Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“, Nova Gradiška i stipendistima Zaklade »Marija De Mattias«

Isto tako djelovanje Zaklade možete pomoći kao član - podupiratelj Zaklade „Marija De Mattias“ ili donacijama putem PayPal sustava.

Kako bi se što detaljnije informirali o projektima i radu Zaklade ili kako bi pomogli djelovanju Zaklade svakako posjetite novu web prezentaciju.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 
 
Škola za novakinje (zimski semestar 2019./20.)

Semestar započinje 9. listopada, a završava 19. prosinca 2019.

Novi ciklus nastave studija Teologije posvećenog života u Zagrebu

U petak, 18. listopada u 16.30 sati započinje novi, četvrti, ciklus predavanja studija Teologije posvećenog života na adresi: Duhovni centar sv. Ivana od Križa, Česmičkoga 1, 10000 Zagreb.

Dani crkvene glazbe 2019. - Instrumentalna glazba u liturgiji

18. i 19. listopada 2019. na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu

Izdavaštvo

Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Cor orans
Cor orans
Vijesti
Vijesti
Ekonomija u službi karizme i poslanja
Ekonomija u službi karizme i poslanja

Linkovi