Vijesti - Predstavljena knjiga ‘‘Sluga Božji Josip Stadler, svjetiljka koja gori i svijetli’’

 

Predstavljena knjiga ‘‘Sluga Božji Josip Stadler, svjetiljka koja gori i svijetli’’

Predstavljena knjiga ‘‘Sluga Božji Josip Stadler, svjetiljka koja gori i svijetli’’ Autor: s. M.Milana Žegarac
Objavljeno: 23. 01. 2020 - 22:13

U četvrtak, 23. siječnja 2020. u dvorani Hrvatskog književnog društva svetog Jeronima s početkom u 17,00 sati održano je predstavljanje knjige "SLUGA BOŽJI JOSIP STADLER Svjetiljka koja gori i svijetli" čiji sadržaj čine prigodne pjesme posvećene prvom vrhbosanskom nadbiskupu dr. Josipu Stadleru napisane od strane njegovih suvremenika.

Knjigu su predstavile dr. sc. Agneza Szabo koja je naglasak stavila na upoznavanje okupljenih s likom i socijalnim djelovanjem prvog vrhbosanskog nadbiskupa, dr. Josipa Stadlera te s. M. Ana Marija Kesten koja je detaljnije govorila o sadržaju knjige. Moderator programa bio je dr. Stjepan Razum, dok su predstavljanje knjige svojom pjesmom obogatile i Sestre Služavke Malog Isusa te gospođa Ivana Novak, Prijateljica Malog Isus,  koja je okupljenima pročitala neke od pjesama koje se nalaze u knjizi. Na kraju programa, u ime vrhovne glavarice Sestara Služavki Malog Isusa, s.M.Marije Banić, okupljenima se obratila njezina zamjenica s.M. Anđa Vranješ iskazavši zahvalnost dragom Bogu, Utemeljitelju te svima onima koji su na bilo koji način sudjelovali u priređenju i predstavljanju knjige.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 
 
Novicijatska škola

Predavanja zimskog semestra:
7. listopada - 17. prosinca 2020.

Vijeće HBK za UPŽ i DAŽ

Susret Vijeća HBK za UPŽ i DAŽ s (nad)biskupijskim povjerenicima za UPŽ i DAŽ: 28. listopada 2020. u 10.00 sati (Ksaverska cesta 12a). OTKAZANO

Izdavaštvo

Posvećeni život
Posvećeni život
Cor orans
Cor orans
Vijesti
Vijesti
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi