Vijesti - Natječaj Zaklade „Blažena Marija Petković“ za školovanje djece i studenata

 

Natječaj Zaklade „Blažena Marija Petković“ za školovanje djece i studenata

Natječaj Zaklade „Blažena Marija Petković“ za školovanje djece i studenata Autor: ika
Objavljeno: 31. 08. 2021 - 11:15

Zaklada „Blažena Marija Petković“ raspisala je natječaj za dodjelu stipendija i novčanih potpora za školovanje djece i mladih slabijeg imovinskog stanja te stipendiranje studenata slabijeg imovinskog stanja u školskoj 2021./2022. godini.

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju roditelji djece osnovne i srednje škole te studenti studija na sveučilištu, veleučilištu, visokom učilištu i poslijediplomskih studija u Republici Hrvatskoj. Natječaj je raspisan i za obitelji s brojnom djecom te obitelji s djecom s posebnim potrebama s područja Republike Hrvatske.

Natječaj je otvoren od 1. do 10. rujna. Svi koji konkuriraju na natječaj dužni su ispuniti  obrazac Prijavnice i potpisati Privolu za obradu osobnih podataka. Uz ta dva obrasca potrebno je dostaviti preporuku župnika i dokumente koji potkrepljuju navedeno u prijavnici (mogući dokumenti su navedeni u obrascima).

Prijavnica s molbom i prilozima uručuju se na adresi Zaklade ili šalje poštom preporučeno na adresu: Zaklada „Blažena Marija Petković“, Ive Mallina 4, 10000 Zagreb s naznakom „Povjerenstvo za natječaj“.

Dodatne obavijesti kao i obrasci za one kojima internet nije dostupan, mogu se dobiti kod upraviteljice Zaklade BMP s. M. Jasne Crnković, e-mail: zaklada.bmp@kcerimilosrdja.hr, telefon 01 4636797, prijepodne od 8.30 do 10 ili popodne od 17 do 18 sati.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 

Najave događanja

 
Škola za novakinje

Zimski semestar (Zagreb, 5. listopada - 15. prosinca 2021.)

Izdavaštvo

Dar vjernosti
Dar vjernosti
Vijesti 1 (2021)
Vijesti 1 (2021)
Nedjelja Dobroga Pastira 2021.
Nedjelja Dobroga Pastira 2021.
Posvećeni život (2020)
Posvećeni život (2020)
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi