Vijesti - Križni put redovnica i redovnika s područja Šibenske biskupije

 

Križni put redovnica i redovnika s područja Šibenske biskupije

Križni put redovnica i redovnika s područja Šibenske biskupije Autor: ika
Objavljeno: 29. 02. 2016 - 19:35

Križni put redovnica i redovnika Šibenske biskupije održan je u nedjelju 28. veljače u crkvi Svetog Ante u Danilo Kraljicama. Pobožnost je uz velik broj vjernika župe Danilo predvodio šibenski biskup Ante Ivas. Pobožnost je trebala biti održana na otvorenom međutim zbog lošeg vremena bila je u crkvi.

"Križni put važna je pobožnost. Kako god bio težak životni križ mi vjernici znamo da je Gospodin s nama na našem križnom putu. Isusa se najbolje može susresti na postajama križnog puta. Tim više što nas križni put dovodi do oltara", poručio je biskup Ivas. 

"Put križa koji ćemo moliti posvećen je duhovnim i tjelesnim djelima milosrđa. Danas ćemo na ovom križnom putu razmišljati o milosrđu. Kad bismo intenzivnije slijedili Isusa u milosrđu ne bi bilo negativnih stvari u našoj Domovini i svijetu. Molimo da nas Gospodin prosvijetli kako bi u križu, muci i u dobru koje učinimo drugima, znali prepoznati da svijet može biti bolji i da je Bog s nama", rekao je biskup.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 
 
Novicijatska škola

Predavanja zimskog semestra:
7. listopada - 17. prosinca 2020.

Vijeće HBK za UPŽ i DAŽ

Susret Vijeća HBK za UPŽ i DAŽ s (nad)biskupijskim povjerenicima za UPŽ i DAŽ: 28. listopada 2020. u 10.00 sati (Ksaverska cesta 12a). OTKAZANO

Izdavaštvo

Posvećeni život
Posvećeni život
Cor orans
Cor orans
Vijesti
Vijesti
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi