Vijesti - Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci

 

Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci

Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci Autor: ika
Objavljeno: 27. 11. 2016 - 01:07

U Postulaturi za proglašenje blaženom službenice Božje Majke Marije Krucifikse Kozulić u nedjelju 27. studenoga otvorena je Knjiga preporuka u zagovor Riječkoj Majci.

Postulatorica kauze s. Dobroslava Mlakić ističe kako je inicijativa došla nakon učestalih telefonskih poziva i pisama slušatelja Radio Vatikana koja su putem elektroničke pošte stizala u Postulaturu. „Slušatelji koji redovno prate emisiju posvećenu Riječkoj Majci, a koja se svakog 29. u mjesecu emitira na Radio Vatikanu, kontaktiraju nas i preporučuju se u molitve sestrama tražeći zagovor Riječke Majke. To nam puno znači u procesu za proglašenje blaženom službenice Božje Majke Marije Krucifikse Kozulić", rekla je s. Dobroslava. 

„U Knjigu se upisuju molitve, nakane i potrebe svih koji nam se javljaju telefonski ili putem e-maila. Sestre redovno mole i nadamo se da su molitve i uslišane, kao i da su sami slušatelji s nama u molitvi", rekla je s. Dobroslava. Na kraju je poručila da im slušatelji, koji su ih kontaktirali i preporučili se u njihove molitve, mogu javiti uslišanja.

 
 
Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 
 
Novicijatska škola

Predavanja zimskog semestra:
7. listopada - 17. prosinca 2020.

Vijeće HBK za UPŽ i DAŽ

Susret Vijeća HBK za UPŽ i DAŽ s (nad)biskupijskim povjerenicima za UPŽ i DAŽ: 28. listopada 2020. u 10.00 sati (Ksaverska cesta 12a). OTKAZANO

Izdavaštvo

Posvećeni život
Posvećeni život
Cor orans
Cor orans
Vijesti
Vijesti
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Nedjelja Dobroga Pastira 2020.
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi