Vijesti - Hodočašće katoličkih vrtića Majci Božjoj Bistričkoj

 

Hodočašće katoličkih vrtića Majci Božjoj Bistričkoj

Hodočašće katoličkih vrtića Majci Božjoj Bistričkoj Objavljeno: 14. 06. 2014 - 14:19

U organizaciji Povjerenstva HKVRPP-a za predškolski odgoj, djeca, njihovi roditelji i odgojiteljice iz katoličkih vrtića sudjelovali su na hodočašću u Mariju Bistricu. Već nekoliko godina, katolički dječji vrtići Grada Zagreba i okolice, pri završetku pedagoške godine odlaze na hodočašće na Mariju Bistricu zahvaliti za sve  milosti i nadahnuća primljene od Gospodina i Njegove Majke. Prigodno euharistijsko slavlje predvodio je ravnatelj svetišta mons. Zlatko Koren.

"Stepinčevom dolinom odjekivao je usklik Aleluja! s dječjom pjesmom i molitvom. Neizreciva se radost širila i uzdizala do Milosti pune. Pred Marijinim likom na Bistrici neka djeca, a sada nazočna na hodočašću, bila su isprošena po zagovornoj molitvi njihovih roditelja. Ovdje je jasna Isusova poruka Pustite dječicu, neka dolaze k meni, njihovo je kraljevstvo nebesko. Tu se svi zajedno osjećamo djecom Božjom. Za djecu i nas sestre hodočašće je osobiti događaj koji nas čvršće povezuje u vjeri i međusobno", rekla je sestra Petra, služavka Maloga Isusa, voditeljica DV Cvjetnjak iz Zagreba.

(www.ssmi.hr)

 
 

Galerija slika:

Poveznice:
Povratak na sve vijesti
 

Najave događanja

 
Škola za novakinje

Zimski semestar (Zagreb, 5. listopada - 15. prosinca 2021.)

Adventska duhovna obnova

12. prosinca 2021. (Franjevački samostan - Avenija Gojka Šuška 2, Zagreb); s. Mirjam Peričić, OP "Praštanje za pojedinca - pomirenje za zajednicu"

Izdavaštvo

Dar vjernosti
Dar vjernosti
Vijesti 2 (2021)
Vijesti 2 (2021)
Nedjelja Dobroga Pastira 2021.
Nedjelja Dobroga Pastira 2021.
Posvećeni život (2020)
Posvećeni život (2020)
Zlatni jubilej naše Konferencije
Zlatni jubilej naše Konferencije
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)
“Njihovo je kraljevstvo nebesko” (radni listovi)

Linkovi