Događanja - Redovnički dan 2016. u Bosni i Hercegovini

 

Redovnički dan 2016. u Bosni i Hercegovini

Dana: 10. 09. 2016

  • 10. rujna 2016. u KŠC-u u Žepču.

Redovnički dan će se održati u KŠC-u u Žepču 10 rujna, a euharistijsko slavlje predslavit će pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar.

Ovogodišnji Redovnički dan u Bosni i Hercegovini održat će se u subotu 10. rujna u Katoličkom školskom centru u Žepču s početkom okupljanja u 9.30 sati.

Program će započeti u 10 sati uvodnom molitvom te pozdravom dopredsjednice Konferencije viših redovničkih poglavara i poglavarica Bosne i Hercegovine s. Kate Karadža. Na početku skupa prigodnu riječ uputit će pomoćni vrhbosanski biskup mons. dr. Pero Sudar te ravnatelj KŠC-a u Žepču Milan Ivančević, SDB..
Predavanje o temi milosrđa održat će fra Josip Ikić, OFM-Sarajevo, a najnoviju okružnicu Kongregacije za ustanove posvećenog života i družbe apostolskog života „Kontemplirajte“ predstavit će dr. fra Miljenko Šteko, OFM-Mostar, predsjednik KVRPPBiH. Slijedi rasprava, a zatim stanka, te prigoda za sakrament pomirenja.

Euharistijsko slavlje predslavit će biskup Sudar, a homiliju će izreći provincijal Bosne Srebrene fra Jozo Marinčić. Nakon objeda nastavlja se program koji će animirati članovi salezijanske zajednice, domaćin susreta. Zatvaranje redovničkog skupa predviđeno je u predvečerje toga dana. (kvrpp bih)

 
Poveznice:
Slijedeći članak:
Škola za novakinje (zimski...
Povratak na sve vijesti
 
 
Škola za novakinje (zimski semestar 2019./20.)

Semestar započinje 9. listopada, a završava 19. prosinca 2019.

Novi ciklus nastave studija Teologije posvećenog života u Zagrebu

U petak, 18. listopada u 16.30 sati započinje novi, četvrti, ciklus predavanja studija Teologije posvećenog života na adresi: Duhovni centar sv. Ivana od Križa, Česmičkoga 1, 10000 Zagreb.

Dani crkvene glazbe 2019. - Instrumentalna glazba u liturgiji

18. i 19. listopada 2019. na Katoličkome bogoslovnom fakultetu u Zagrebu

Izdavaštvo

Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Vijesti
Cor orans
Cor orans
Vijesti
Vijesti
Ekonomija u službi karizme i poslanja
Ekonomija u službi karizme i poslanja

Linkovi